> VERITAS - proizvodnja brizganih delova od polimera
SLOGAN
 
 
Kontakt
     
  Adresa:

Srpskocrkvena 76

22320 Inđija

Srbija

 

  Tel / fax:

+381 22 551 265

+381 22 555 461

+381 22 558 545

  Mob: +381 63 522 154
  e-mail: Formular za kontakt
  Kliknite na mapu za detaljniji prikaz
 
 
 

A Random Image

 

Kvalitet

 

slika

Iskustvo, znanje i ambicioznost zaposlenih, visok kvalitet proizvoda i kvalitet u svim segmentima poslovanja predstavljaju načela politike kvaliteta preduzeća.

 

Još od samog početka i osnivanja preduzeća, naš razvoj baziran je na porastu kvaliteta proizvoda, usluga, rada i organizovanja.

 

Danas se to pokazalo kao pravi potez učinjen u to vreme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovakav način upravljanja kvalitetom moguć je jedino primenom politike kvaliteta preduzeća koja u svojoj osnovi ima za cilj da svojim klijentima i poslovnim partnerima obezbedi proizvode i usluge visokog kvaliteta.

 

Svaki segment u proizvodnji, od nabavke do isporuke gotovih proizvoda praćen je odgovarajućom procedurom.

 

Sirovine se biraju i testiraju prema strogim kriterijumima klasifikacije isporučilaca, a proizvodni sistemi dobavljača konstantno se proveravaju.

 

Kvalitet proizvoda proverava se na ključnim mestima, kako u procesu proizvodnje, tako i u laboratorijama opremljenim najsavremenim sredstvima.

 

Shodno takvom načinu poslovanja, odluka rukovodstva kompanije je da u narednom peridu sprovede implementaciju sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001:2000, kako bi se potvrdio prepoznatljiv kvalitet i učvrstile pozicije na zahtevnom tržištu.

 

 

 
Copyright @ 2006 www.VERITAS.co.yu